Начало ММА Крис Уайдман е готов да се бие с Джак Хермансон

Крис Уайдман е готов да се бие с Джак Хермансон

Крис Уайдман е готов да се бие с Джак Хермансон
0

Бившият шампион в средната категория на UFC Крис Уайдман изрази готовност да се бие с Джак Хермансон. В началото на седмицата името му бе споменато от Хермансон като желан противник.

“Готов съм да се бия срещу Ромеро в Дания. В момента в главата ми се въртят имената на Йоел Ромеро, Келвин Гастелъм и Крис Уайдман“, коментира тогава Хермансон пред MMAnews.com. Това изявление дойде малко, след като той спечели главната битка от последното събитие на UFC. Джак Хермансон категорично надделя над бившия шампион на „Strikeforce“ Роналдо Соуса.

На свой ред Уайдман побърза да върне отговор: „Чух, че на шоуто на Ариел Хелвани „The Joker“  споменава, че иска да ме види като следващия съперник. Харесва ми тази борба.“

Хермансон навлезе в серия от 4 поредни победи, което му гарантира място в топ 5 на категорията, а сега иска да си спечели битка за титлата. В края на миналата година Уайдман бе под номер 3 в ранглистата, но претърпя загуба с нокаут именно от последния противник на Джак –  Роналдо Соуса. Така към момента американският боец е под номер 7.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.