Начало ММА Хермансон назова следващите си възможни опоненти
0

Хермансон назова следващите си възможни опоненти

Хермансон назова следващите си възможни опоненти
0

Големият победител от главната битка на последното събитие на UFC, Джак Хермансон, вече гледа към следващото предизвикателство. Миналия уикенд той победи по категоричен начин бившия шампион на Strikeforce Роналдо Соуса и така записа най-голямата си победа към момента в ММА. Това постижение дойде след по-малко от месец от последната победа на скандинавеца – той отказа Дейвид Бранч чрез задушаваща техника (гилотина) за по-малко от минута. „The Joker“ навлезе в серия от 4 поредни победи и сега иска да си спечели битка за титлата.

„Имам интерес да се бия на събитие в Дания. Разбрах, че от UFC планират да отидат там през октомври и аз искам да оглавя картата. Това е близо до родната ми земя и искам да се бия там срещу един от топ бойците в категорията. Не мисля, че скоро ще видим битка между Пауло Коща и Йоел Ромеро. Готов съм да се бия срещу Ромеро в Дания. В момента в главата ми се въртят имената на Йоел Ромеро, Келвин Гастелъм и Крис Уайдман.“, коментира Хермансон пред MMAnews.com

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".