Начало Видео Поглед в миналото: Джакаре нокаутира Крис Уайдман в зрелищна битка (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Джакаре нокаутира Крис Уайдман в зрелищна битка (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Джакаре нокаутира Крис Уайдман в зрелищна битка (ВИДЕО)
0

Този уикенд бившият шампион на Strikeforce в средна категория Роналдо „Джакаре“ Соуза се завръща в главната битка на събитието UFC on ESPN 3. Той ще премери сили с друг майстор на бразилското джу-джицу, Джак Хермансон, а за да ви „загреем“ за този двубой ви представяме видео от една от най-великите битки на бразилеца в Октагона.

Соуза се изправи срещу бившия шампион на UFC в средна категория, Крис Уайдман, на бойния спектакъл UFC 230 под светлините на прожекторите на Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Двамата сътвориха истинско зрелище, като в рамките на три рунда те разменяха безмилостни удари, от които печеливш в повечето случаи излизаше Уайдман….докато не настъпи втората половина на последния трети рунд. „Джакаре“  не спираше да върви напред, въпреки тежките удари, които понасяше и в крайна сметка успя да си спечели бонуси за най-добър нокаут на вечерта и участие в най-добрия двубой за вечерта, когато изпрати в несвяст Уайдман две минути преди последния гонг.

Изживейте отново този невероятен сблъсък между двама истински гладиатори:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.