Начало ММА Четирима бойци с бонуси от 50 000 долара на UFC 236
0

Четирима бойци с бонуси от 50 000 долара на UFC 236

Четирима бойци с бонуси от 50 000 долара на UFC 236
0

Четиримата замесени в главните двубои на събитието UFC 236 ще получат по бонус от 50 000 долара за страхотното си представяне. Това съобщи президентът на UFC, Дейна Уайт, на официалната пресконференция след края на бойната гала вечер.

Участниците в главния двубой на вечерта Макс Холоуей и Дъстин Порие, както и Келвин Гастелъм и Израел Адесаня, ще получат бонуси за участие в  „Двубой на вечерта“, а бонуси за нокаут и събмишън на бойния спектакъл няма да бъдат раздавани.

Макс Холоуей дебютира неуспешно в лека категория, но представянето му не беше разочароващо. Въпреки, че отстъпваше по сила и размери на Порие, шампионът при 66-килограмовите не остана длъжен на съперника си и също нанесе значителни щети. Келвин Гастелъм бе от губещата страна на битката с Израел Адесаня, но и той показа изключителни умения и огромно сърце в битката и така и той си заслужи бонус, въпреки загубата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".