Начало ММА Безапелационно! Халоуей преби Ортега
0

Безапелационно! Халоуей преби Ортега

Безапелационно! Халоуей преби Ортега
0

Макс Халоуей записа 13-а поредна победа в UFC и защити титлата си на шампион в категория ”перо”. Той направо преби претендента Барйън Ортега, а съдията спря мача преди последния рунд заради тежки аркади по лицето на Ортега.

Халоуей е автор на най-дългата победна серия в дивизията в UFC, като последното му поражение е със съдийско решение от Конър Макгрегър преди повече от 5 години.

През целия двубой Халоуей пласираше отлични крошета, а при бой в стойка не даваше шанс на своя съперник. Ортега на два пъти влезе в добри серии, но шампионът бързо ихлаждаше ентусиазма му.

В края на четвърти рунд Оргета бе с почти затворено ляво око и след преглед от доктора двубоят бе прекратен – 13-а поредна победа за Халоуей!

В историята на UFC само Андерсън Силва има повече поредни победи 16, като Халоуей се изравни по този показател с живите легенди Джордж Сен Пиер, Димитриъс Джонсън и Даниел Кормие.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".