Начало ММА Бивш боец на UFC пребил петима души в Лас Вегас (ВИДЕО)

Бивш боец на UFC пребил петима души в Лас Вегас (ВИДЕО)

Бивш боец на UFC пребил петима души в Лас Вегас (ВИДЕО)
0

Бившият боец ​​от UFC Чаел Сонен си навлече неприятности. Американецът е обвинен в побой над петима души, а свидетелски показания срещу него е дал полицай. Служителят на реда от Лас Вегас – Лари Хадфийлд твърди, че Чаел се е забъркал в инцидент на територията на луксозен хотел.

„Сонен участва в побой, като преби пет души,  всеки един поотделно. След инцидента е бил ескортиран и откаран в районното управление. Поради факта, че тези престъпления са извършени извън присъствието на полицейския служител, задържането не е извършено“, казват думите на офицера.

Първоначално беше съобщено, че Сонен е бил задържан от полицията, след като е нанесъл побой на неизвестен мъж в един от хотелите в Лас Вегас. Според свидетел, боецът се е сбил с минаваща двойка и хора, които се притекли на помощ.

Американецът се сблъскал с мъжа, след което жената започнала да крещи, а случайно лице се обажда на полицията, което води до арестуването на Сонен. По тази причина боецът беше изведен от хотела с белезници, но по-късно бе пуснат от районното управление в Лас Вегас