Начало ММА Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber

Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber

Бивш боец от UFC убит от шофьор на Uber
0

Бившият боец от UFC Родриго де Лима е бил убит от шофьор на Uber. Нещастният случай е станал в Белем, Бразилия. Дългогодишният му приятел Майкъл Прейзърс, който също е ММА боец, сподели подробности около смъртта на 28-годишния мъж. Де Лима бил женен с две деца.

Водачът на автомобила спрял колата, докато возил бразилеца и негови приятели. Причина за това бил разразил се спор. Шофьорът отпрашил, а миг след това се завърнал и ударил в гръб нищонеподозиращия Родриго де Лима.

Полицията все още не може да намери убиеца.

Де Лима (9-3-1) има 2 битки в UFC през 2014 и 2015 година. След неуспеха си в организацията се завърнал в своята родина, където продължил да участва в професионални галавечери.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.