Начало ММА Бивш претендент за титла в UFC подписа с ONE FC
0

Бивш претендент за титла в UFC подписа с ONE FC

Бивш претендент за титла в UFC подписа с ONE FC
0

Един от ветераните на професионалния ММА в Япония, Юшин Оками, ще премине към най-популярната азиатска верига за муай тай и ММА битки – ONE Championship.

Това съобщи в Туитър профила си Чатри Ситиотонг, който е главен изпълнителен директор на организацията:

Босът на ONE не споменава детайли относно договора на Оками. 35-годишния японец се е състезава предимно в полусредна категория. Той ще бъде най-новото попълнение от елитни бойци, с които ONE подписва. В края на миналата година те привлякоха и Димитриус Джонсън, Еди Алварез, Сейдж Норткът.

Оками (35-12) е бил част от UFC и World Series of Fighting. Той държи победи над Алан Белчър, Майк Суик, Еван Танър, Марк Муньоз и Нейт Маркуардт. С надделяването над последния, японецът успя да си осигури претендентското място за титлата на Андерсън Силвa. Двамата премериха сили на събитието UFC 134, но Оками загуби с технически нокаут във втория рунд.

След това Оками преминава в WSOF, където отново се представя неуспешно в двубой за титлата. В завръщането си в UFC, но в полусредна катергория, той записва една победа и една загуба.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".