Начало ММА Съперникът на Благой Иванов похвали българина
0

Съперникът на Благой Иванов похвали българина

Съперникът на Благой Иванов похвали българина
0

Джош Копланд  коментира съперника си Благой Иванов, с когото ще се срещне в главното събитие на WSOF 31 в петък. Двубоят ще се проведе в Foxwoods Resort и Casino в Кънектикът.

„Предпочитам да се бия с човек като него, отколкото с висок и строен като предишния ми противник Майк Хейс . Гледах записи и мога да кажа, че българина определено е многостранно развит боец. Във всяко едно отношение изглежда много твърд. Това определено е вълнуващо. Животът е преди всичко възможности. Аз съм категоричен,че няма да пропусна тази възможност, за да стана шампион.

Според него е добре, че двамата са на един ръст. Копланд смята, че превъзхожда Иванов в работата с крака и придвижванията.

„Искам да дам на феновете това, което те искат да видят – нокаути. Всеки, който ме е гледал знае, че не излизам, за да спечеля по точки, с всеки удар искам да пратя другия в “отвъдното’‘.“

Независимо от изхода на боя за Копланд е важно да остане активен и през 2016, биейки се отново за WSOF възможно най-скоро.

„Честно казано, просто искам да се бия. Обожавам състезанията. Беше добре, че след боя ми през март бях поканен за тази среща. Ако не получа травми мога да изляза и през септември отново.“, споделя Копланд, цитиран от „Боен клуб Шумен“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.