Начало ММА Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди
0

Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди

Бивш претендент за титлата на UFC: Загубих дома си, дължа десетки хиляди
0

Бившият претендент за титлата на UFC в категория “петел” Майкъл Макдоналд призна, че е в много тежка ситуация, загубил е дома си и дължи десетки хиляди долара. 26-годишният боец сподели, че ще му се наложи да започне друга работа, за да може да си плаща сметките и да заделя пари за тренировъчен лагер.

“Опитвам се да изкарам достатъчно пари, за да си платя сметките и да спестя за лагер. Трудно е, защото нямам представа, дали лагерът ще бъде перфектен и дали ако платя за такъв, опонентът ми няма да се откаже.

Целта ми е да се бия, но трябва и да запазя вещите си. Взех пари назаем и дължа около 15 000 долара, за да мога да тренирам като професионален атлет. А когато започнах да получавам контузии, загубих всичко. Два пъти. Загубих дома си и се преместих отново да живея с родителите си”, призна Макдоналд.

“Най-лошото е, че никога не знаеш, дали имаш достатъчно. Взимаш парите и си казваш – “дано това е достатъчно”. Да кажем, че имам 20 000 в банката. Мисля си, че всичко е ОК и започвам да тренирам, но се контузвам и трябва да се оперирам. Докато оздравея, вече имам само 5000. Какво ще стане, ако се контузя отново? Имах три операции на ръката и трябваше да почивам две години. Това ме изпрати в сериозни дългове. Вече съм в позиция, в която нямам какво да загубя. UFC не ми плаща сметките”, допълни американецът, който има 17 победи от 21 мача.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.