Начало Други Ивайло Иванов спортист №1 на ЦСКА за 2016 година
0

Ивайло Иванов спортист №1 на ЦСКА за 2016 година

Ивайло Иванов спортист №1 на ЦСКА за 2016 година
0

Джудистът Ивайло Иванов спечели приза за спортист на годината на Обединени спортни клубове ЦСКА. Състезателят на армейците, който е и най-добрият български джудист в момента, взе участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през лятото.

Той получи статуетката си на специална церемония в Централния военен клуб в София. Обединени спортни клубове ЦСКА, заедно със Съюза на Офицерите и Сержантите от Запаса и Резерва, награди всички заслужили спортисти, треньори и отбори.

Футболен клуб ЦСКА стана отбор на годината заради спечелената Купа на България. Тимът на набор 2004 от Академията, воден от Атанас Борносузов, взе приза за най-добър  отбор от школата на футболния клуб. Валентин Антов стана талант №1 на ДЮШ на ЦСКА.

Боксьорът Венсан Киркоров е най-перспективен млад състезател на ОСК ЦСКА, а шахматистката Ралица Маркова е най-добър млад талант за 2016. Волейболен клуб ЦСКА грабна наградата за школа номер 1. Най-перспективен отбор е тимът до 14 години на баскетболния ЦСКА. Клуб на годината стана този по спортна гимнастика. Треньор на 2016 е Юри Инджов от клуба по акробатика, отличен беше и Павел Цеков – един от треньорите на ватерполистите на армейците.

Столична община награди президента на Баскетболен клуб ЦСКА Роберт Гергов и скаута на отбора Георги Панов за принос в развитието на физическото възпитание и спорта в столичните училища.
В категорията за световен принос – мъже, статуетки получиха представители на клуба по акробатика – състезаващите се в четворка Денис Андреев, Борислав Борисов, Венелин Първанов и Христо Димитров. Индивидуалния приз взеха боксьорите Симеон Чамов и Радослав Пантелеев, а боксьорката Златислава Чуканова грабна наградата при жените. Състезателят по класическа борба Иван Иванов бе награден за световен принос при кадетите. Георги Стоилов от клуба по класическа борба получи приз за достойно представяне през годината.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.