Начало ММА Бивш шампион на RFA вече не е част от UFC

Бивш шампион на RFA вече не е част от UFC

Бивш шампион на RFA вече не е част от UFC
0

Андрю Санчес е поредният боец, който беше освободен от най-известната ММА верига в света през настоящата година. Причината е, че 33-годишният американец загуби последните си две срещи в октагона с технически нокаут в третия рунд (от Махмуд Мурадов през януари и от Бруно Силва преди 2 седмици).

Санчес има баланс от 12 победи и 7 загуби в ММА. Той е спечелил 8 срещи преди финалния гонг (6 с нокаут и 2 след събмишън).

Боецът е бивш шампион на RFL в средна категория. След престоя си в Resurrection Fighting Alliance, той подписва с UFC през 2016 година като още в същия сезон дебютира с успех с решение над Халил Рунтри през юли,с което печели турнира The Ultimate Fighter 23 в полутежка категория. В края на годината надделява и над Тревър Смит. 2017 се оказва една от най-слабите за Санчес след като той губи и и двата си двубоя (с нокаут в третия рунд от Антъни Смит и с технически нокаут в третия рунд от Райън Джейнс).

Последват успехи над Маркъс Перес и над Марк-Андре Барио, но през октомври 2019 година Марвин Ветори се оказва непреодолимо препятствие.

За най-известната верига за смесени бойни изкуства Санчес има 10 срещи в последните 6 години.

В тях той е записал 5 успеха и 5 поражения.