Начало Други СМ Пънк остава без загуба в AEW (ВИДЕО)

СМ Пънк остава без загуба в AEW (ВИДЕО)

СМ Пънк остава без загуба в AEW (ВИДЕО)
0

СМ Пънк, който е един от най-известните кечисти през 21 век, продължава да впечатлява с победите си в All Elite Wrestling. 43-годишният американец отбеляза 5-а поредна победа в най-бързо развиващата се кеч оранизация в света.

В среща от шоуто AEW Dynamite 108, състояло се в Бостън, Масачузец, САЩ, Пънк надделя над друг бивш състезател на Световната федерация по кеч (WWE) – Боби Фиш. Сблъсъкът беше много оспорван като ветеранът стигна до победата след около 13 минути чист двубой.

Припомняме, че СМ Пънк се завърна в кеча през септември, след седем години извън развлекателния спорт. Тогава той се качи на ринга в шоуто AEW All Out 2021, където надделя над Дарби Алин, който е бивш TNT шампион на AEW.

От тогава насам той победи последователно Алин, Пауърхаус Хобс, Даниел Гарсия, Мат Сайдъл и Боби Фиш.

Последната среща в кеча на СМ Пънк преди дебюта му в AEW беше в Световната федерация по кеч на „Голямото меле“ през 2014 година, именно когато българинът Мирослав Барняшев дебютира в WWE под псевдонима Александър Русев.

Филип Джак Брукс, както е истинското име на СМ Пънк, беше част от федерацията на Винс Макмеън в периода от 2003 до 2014 година. За това време той се превърна в истинска звезда.

СМ Пънк е бивш шампион на ECW (Ростер на WWE); трикратен световен шампион на WWE, двукратен носител на пояса на WWE, интерконтинентален шампион на WWE, шампион на двойки с Кофи Кингстън в WWE.

Той е един от най-харесваните от феновете кечисти.

Има общ баланс от 1681 мача на кеч ниво, от които е спечелил 968, 57 са завършили с равенство, а в 656 е допуснал поражение.

СМ Пънк се пробва и в смесените бойни изкуства. През 2016 година той дебютира в UFC, допускайки поражение от Мики Гал със събмишън в първия рунд на събитието UFC 203. Две години по-късно той трябваше да се състезава в срещу Майк Джексън, но до сблъсък така и не се стигна и кариерата му в смесените бойни изкуства приключи.