Начало Други Голяма звезда стана част от AEW (ВИДЕО)

Голяма звезда стана част от AEW (ВИДЕО)

Голяма звезда стана част от AEW (ВИДЕО)
0

Бившата звезда от световната федерация по кеч (WWE) – СМ Пънк е най-новото попълнение на All Elite Wrestling (AEW).

Филип Джак Брукс, както е истинското име на кечиста, беше част от федерацията на Винс Макмеън в периода от 2003 до 2014 година. За това време той се превърна в истинска звезда.

СМ Пънк е бивш шампион на ECW (Ростер на WWE); трикратен световен шампион на WWE, двукратен носител на пояса на WWE, интерконтинентален шампион на WWE, шампион на двойки с Кофи Кингстън в WWE.

Той е един от най-харесваните от феновете кечисти.

Има общ баланс от 1674 мача на кеч ниво, от които е спечелил 962, 57 са завършили с равенство, а в 655 е допуснал поражение.

Последната му среща в кеча беше на „Голямото меле“ през 2014 година, именно когато Мирослав Барняшев дебютира в WWE под псевдонима Александър Русев.

След това СМ Пънк се отдаде на смесените бойни изкуства. През 2016 година той дебютира в UFC, допускайки поражение от Мики Гал със събмишън в първия рунд на събитието UFC 203. Две години по-късно той трябваше да се състезава в срещу Майк Джексън, но до сблъсък така и не се стигна и кариерата му в смесените бойни изкуства приключи.

СМ Пънк направи и феноменално завръщане в кеча като феновете скандираха името му на едно от най-големите шоута на AEW – AEW RAMPAGE, което се проведе на 20 август.