Начало Други СМ Пънк се завърна в кеча с успех (ВИДЕО)

СМ Пънк се завърна в кеча с успех (ВИДЕО)

СМ Пънк се завърна в кеча с успех (ВИДЕО)
0

Бившата звезда от световната федерация по кеч (WWE) – СМ Пънк се завърна по феноменален начин в кеча. След седем години извън развлекателния спорт, той се качи на ринга в шоуто AEW All Out 2021, където надделя над Дарб и Алин, който е бивш TNT шампион на AEW.

Срещата между двамата беше много оспорвана и продължи около 17 минути.

Последната среща в кеча на СМ Пънк преди този сблъсък беше в Световната федерация по кеч на „Голямото меле“ през 2014 година, именно когатобългаринът Мирослав Барняшев дебютира в WWE под псевдонима Александър Русев.

Филип Джак Брукс, както е истинското име на СМ Пънк, беше част от федерацията на Винс Макмеън в периода от 2003 до 2014 година. За това време той се превърна в истинска звезда.

СМ Пънк е бивш шампион на ECW (Ростер на WWE); трикратен световен шампион на WWE, двукратен носител на пояса на WWE, интерконтинентален шампион на WWE, шампион на двойки с Кофи Кингстън в WWE.

Той е един от най-харесваните от феновете кечисти.

Има общ баланс от 1675 мача на кеч ниво, от които е спечелил 963, 57 са завършили с равенство, а в 655 е допуснал поражение.

СМ Пънк се пробва и в смесените бойни изкуства. През 2016 година той дебютира в UFC, допускайки поражение от Мики Гал със събмишън в първия рунд на събитието UFC 203. Две години по-късно той трябваше да се състезава в срещу Майк Джексън, но до сблъсък така и не се стигна и кариерата му в смесените бойни изкуства приключи.

Снимка: All Elite Wrestling AEW – Facebook