Начало Други Миро продължава регреса в ранглистата на AEW

Миро продължава регреса в ранглистата на AEW

Миро продължава регреса в ранглистата на AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, отбеляза отстъпление в ранглистата на All Elite Wrestling за втора поредна седмица. Причината за това е първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията.

От днес Миро е под номер 5 в ранглистата на организацията, което е спад с позиция спрямо предходното класиране.

Преди това той беше на върха с другия шампион на компанията – Кени Омега.

Миро имаше цели 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW преди сблъсъка с Гевара. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Първи след шампионите е Адам Пейдж. Той се превърна в номер 1 сред претендентите, печелейки сблъсъка на претендентите. Пейдж надделя в един двубой срещу Андраде Ел Идоло, Джон Мокси, Ланс Арчър, Мат Харди, Ориндж Касиди и ПАК.

Втори е Ориндж Касиди. Той има 18 успеха, 1 равенство и 2 загуби. Третото място заема Джон Моксли (13 победи и 3 загуби). Той е бивш световен шампион, както и бивша звезда от WWE (известен там като Дийн Емброуз). Веднага след него – на четвърта позиция е Ланс Арчър. Миро е под номер 5, имайки баланс от 13 победи и само 1 загуба за тази година. Аут от топ 5 е друг кечист, дошъл от Световната федерация по кеч, а именно Крисчън Кейдж. Неговият баланс е 7 успеха и 1 поражение.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).