Начало Други Миро пропадна в класацията на AEW (РАНГЛИСТА)

Миро пропадна в класацията на AEW (РАНГЛИСТА)

Миро пропадна в класацията на AEW (РАНГЛИСТА)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, отбеляза отстъпление в ранглистата на All Elite Wrestling. Причината е първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията.

От днес Миро е под номер 4 в ранглистата на организацията.

Преди това той беше на върха с другия шампион на компанията – Кени Омега.

Миро имаше цели 15 победи от 15 срещи в индивидуални двубои в AEW преди сблъсъка с Гевара. Цели 8 пъти пловдивчанинът съумя да защити шампионския си пояс.

Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Първи от претендентите е Ориндж Касиди. Той има 16 успеха, 1 равенство и 1 загуба. Второто място заема Джон Моксли (13 победи и 2 загуби). Той е бивш световен шампион, както и бивша звезда от WWE (известен там като Дийн Емброуз). Топ 3 допълва друг кечист, дошъл от Световната федерация по кеч, а именно Крисчън Кейдж. Неговият баланс е 7 успеха и 1 поражение.

Миро е под номер 4 с 13 победи и само 1 загуба за тази година, а последното 5-о място заема Ланс Арчър. Той е най-активен като е спечелил цели 23 срещи и е загубил само 3.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".