Начало ММА Бивш шампион на UFC: Не виждам как Хабиб може да загуби
0

Бивш шампион на UFC: Не виждам как Хабиб може да загуби

Бивш шампион на UFC: Не виждам как Хабиб може да загуби
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Робърт Уитакър определено е фен на Хабиб Нурмагомедов. Австралиецът коментира хегемона в леката категория и разкри какво мисли за предстоящата битка Хабиб Нурмагомедов-Джъстин Гейджи, която ще се провере на събитието UFC 254 на 24-ти октомври.

„Мисля, че Хабиб е феноменален. Той е много уважителен и честолюбив. Определено е модел з аподрастващите спортисти….Всеки знае какво ще направи, но никой не може да го спре. Няма тайна. Има един и същи план и това е невероятно. Когато видиш такова ниво в някоя игра е страхотно. Хабиб успява, въпреки всичко. Не виждам как той може да загуби“, заяви Уитакър пред Submission Radio.

Уитакър коментира и битката му с Джаред Каноние, която ще бъде подгряваща за двубоя между „Орела“ и Гейджи. Цялото му интервю можете да видите тук:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".