Начало ММА Бивш шампион се закани на Израел Адесаня

Бивш шампион се закани на Израел Адесаня

Бивш шампион се закани на Израел Адесаня
0

Бившият шампион на UFC в средна категория Крис Уайдман се закани на настоящия носител на пояса в тази дивизия Израел Адесаня. Въпреки петте поражения на Уайдман в последните му седем битки, той твърди, че може да се справи с Адесаня. Ето какво написа американецът в Twitter.

„Хей, току що се сетих, че имам двама общи опоненти с Адесаня – Келвин Гастелъм и Андерсън Силва. И двамата ги приключих, а Адесаня едвам измъкна решение. Той е просто следващия Силва, но без черния колан по джу джицу. Лесни пари“, категоричен бе Уайдман в социалната мрежа.

Тези коментари хванаха вниманието на Адесаня, който отговори със следното:

„Крис, първо запиши няколко победи, моля. Вече съм те разгадал. Виждал съм те как удряш и пропускаш и знам как да защитя атаките ти в краката. Аз съм десет стъпки пред теб. Ще използвам този видео клип някой ден, за да ти докажа, че съм знаел!“, гласи отговорът на Адесаня.

Отговорът на настоящият хегемон при 84-килограмовите предизвика нов коментар от Уайдман

 

„Беше мил пред мен, но пред телефона не си. Ти си двуличен и ще те пречупя, слабак! Помниш спречкването ни онази вечер и знаеш, че това е проблем, който не искаш да си навличаш!„, пише гневно Уайдман в Twitter.

Към този момент Крис Уайдман е далеч от битка за титлата, а Израел Адесаня заяви в интервюто си след победата на Пауло Коща преди седмица, че би искал двубой с победителя от двойката Джаред Каноние-Робърт Уитакър.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.