Начало ММА Бивш треньор на Каубоя: Той беше плевелът в залата ни

Бивш треньор на Каубоя: Той беше плевелът в залата ни

Бивш треньор на Каубоя: Той беше плевелът в залата ни
0

Майк Уинкълджон срина Доналд Серони. Каубоя победи Майк Пери и пренаписа историята на UFC в Денвър.

„Къде беше Серони през последните 10 години? Никакъв го нямаше. Не идваше да тренираме. Даже не ползваше Грег Джаксън за последните си двa лагера. Когато идваше, взимаше само спаринг партньори и си ги водеше в ранчото. Никаква работа не вършеха. Момчетата стояха там, тренираха и после падаха.“

„Всеки собственик на зала би сметнал, че подобен плевел трябва да бъде отстранен. И го направихме. Няма драма вече в залата ни. Щастливо място е. И аз съм щастлив. Наистина ми се иска Пери да не го беше повалял. Все пак, ако имате опит и искате да тренирате с най-добрите и да си помагате с атлети като Джон Джоунс, Холи Холм, Майкъл Уотърсън, Девин Кларк, Бевон Люис, Джон Додсън и много други – добре дошли сте“, сподели Уинкълджон.

„Ако обаче се радвате на простотиите на Серони, това вече е странно.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.