Начало ММА Рамазан Емеев чака Каубоя в Москва

Рамазан Емеев чака Каубоя в Москва

Рамазан Емеев чака Каубоя в Москва
0

Бившият шампион в средна категория на M-1 Global – Рамазан Емеев, дебютира през миналата година в UFC и вече записа 3 победи. Дагестанецът е в серия от 7 поредни успеха и е с рекорд 18-3. Миналата седмица той е летял до Дубай, за да получи виза за Щатите, но такава му е била отказана.

Добрата новина за него е, че следващото събитие на UFC в Москва ще е през март. Боецът вече си е набелязал съперник – Доналд Серони.

„Ще бъде интересна битка. Каубой срещу човек от планината“, написа Емеев в социалните мрежи.

Той се е прицелил високо. Миналия уикенд Серони счупи ръката на Майк Пери, карайки го да се предаде. По този начин подобри 2 рекорда на UFC. За най-много победи (21) и за най-много успехи преди края на финалния пети рунд – 15.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.