Начало Видео Благой Иванов-Багата: Тази победа е за България (ВИДЕО)

Благой Иванов-Багата: Тази победа е за България (ВИДЕО)

Благой Иванов-Багата: Тази победа е за България (ВИДЕО)
0

Българска победа в UFC! Благой Иванов-Багата я постигна в едва втората си среща в организацията. Той се наложи над американеца Бен Ротуел след единодушно съдийско решение и 3-рундовата битка от  UFC Fight Night 146 в Учита, Канзас (САЩ).

„Беше неворятен мач! Много съм развълнуван! – бяха първите думи на българския боец още в октагона. – Искам да благодаря на семейството му и на близките ми за подкрепата. Тази победа е за България! Пуснах повече удари и това бе начинът, по който спечелих.“

Въпреки умората, българският боец не отказа и интервюта в микс зоната. Там той коментира, че е бил подготвен точна за такъв тип среща и е наложил своя стил. „Чувствам се добре. Бен е боец и много труден съперник. Искам да му благодаря за споделеното време в октагона. Аз се чувствам комфортно, когато някои ме пресира. Той удря много добре. Бях подготвен за такъв стил на мача – да се движа много и да нанасям удари с крошета. Такъв беше моят план. Това е много специален момент за мен – да победиш един от топ бойците, чувствам се щастлив. Чувствам се велико! Сега ще си взема ваканция и след това ще се готвя за следващия двубой“, заяви щастливият Иванов.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.