Начало ММА Блахович: Очаквах Адесаня да е по-бърз
0

Блахович: Очаквах Адесаня да е по-бърз

Блахович: Очаквах Адесаня да е по-бърз
0

Ян Блахович не скри задоволството си от победата над Израел Адесаня в основното събитие на UFC 259 и призна, че е очаквал повече от съперника.

Полякът спечели с единодушно съдийско решение и след мача разкри какво го е изненадало при представянето на Адесаня и какво самият той трябва да подобри.

“Мислех си, че ще е малко по-бърз, той не удря много здраво. Беше по-бавен, а удряше по-силно, не очаквах това. Трябва да поработя повече върху лявата си ръка. Да вкарвам повече прави, да притискам съперника. Но планът за мач е едно нещо, а самият мач – друго, напълно различно”, анализира срещата Блахович.

Шампионът в лека тежка категория посочи и срещу кого очаква да се изправи в следващата защита на пояса си. “Смятам, че Глоувър Тейшейра го заслужава. Ще трябва да почака малко, за да си почина и да бъда със семейството си. Но той ще изчака, той ще е следващият”.

Въпреки загубата, Израел Адесаня също опита да погледне положително на случитоло се.

“Нещата не се развиха така, както ми се иска, но трябва да се опитваш да бъдеш велик. Критиците са отстрани, но аз съм този, който се бие”.

Шампионът в средна категория обясни и планът си за връщане в дивизията след неуспешния дебют в лека тежка.

“Управлявам с железен черен юмрук. Ще се върна там и ще се захвана за работа. Ако искате да слезете от влакчето на феновете – слизайте от ши*аното влакче. Аз само спирам, за да презаредя. Ако искате да останете, обещавам да ви направя горди”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.