Начало Видео Български ММА боец с увреждане е непобеден в клетката (ВИДЕО)

Български ММА боец с увреждане е непобеден в клетката (ВИДЕО)

Български ММА боец с увреждане е непобеден в клетката (ВИДЕО)
0

Денис Данаилов е човек, който смело преследва мечтите си. Без притеснения, без оправдания, а в търсене на възможните начини.

Неговата история вдъхновява! Той е доказателство затова как бойният дух е с водеща роля за успехите в спорта. Данаилов е роден с малко по къса и нестандартна ръка, но в клетката е истински победител.

Започва да тренира бокс в Перник, а преди 5 години открива голямата си страст – смесените бойни изкуства. Започва да ги тренира в Германия, където е приет да учи „Американски науки“ в Института Джон Кенеди към Свободния университет. Прави официалния си дебют в ММА през септември 2018-та на германска земя. Победата е за него с нокаут. Пред родна публика има възможността да покаже своите умения на една от галавечерите на Twins и то в Перник. Записва отново нокаут.

Подготовката си води на две места – Берлин и Перник. За играта в стойка залага на дългогодишния национален състезател по кикбокс и таекуондо, както и настоящ треньор на „Боец“ Перник – Венелин Анков. Големият проблем пред Денис е не физическото му увреждане, а че трудно намира противници.

Всичко за пътя му в ММА и каква е най-голямата му цел може да научите от репортажа, който излъчихме в предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.