Начало ММА Боец на UFC: Чист съм от 9 години!

Боец на UFC: Чист съм от 9 години!

Боец на UFC: Чист съм от 9 години!
0

Непобеденият ММА боец Грегор Гилеспи отбеляза фундаментална годишинина в живота си. Звездата от UFC с впечатляваща статистика от 13-0 не употребява никакъв алкохол и наркотични вещества. Преди това съвсем не е било така. Вижте какво публикува той в социалните мрежи:

„Снимката отляво е от рождения ми ден през ноември 2009. Тази нощ се върнах към пиенето и употребата на наркотици след 10 дни почивка. Период, в който трябваше да докажа на околните, че нямам проблем. След 6 месеца влязох в програма за зависими“, започна той.

„Рехабилитацията ми подейства. Аз съм късметлия – с много тежка работа, любов и наистина специални хора на пътя си. Днес отбелязвам 9 години откакто не съм пипнал алкохол и наркотици. Снимката вдясно… ами това съм аз днес. Бия се в най-популярната организация в света и съм в топ 10 в категорията си!!! Луд живот“, завърши признанието си боецът.

Спортуването е чудесен начин за преминаване на трудните периоди в живота.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.