Начало ММА Боец от UFC разказа как сърцето му спряло преди двубой
0

Боец от UFC разказа как сърцето му спряло преди двубой

Боец от UFC разказа как сърцето му спряло преди двубой
0

Боецът на UFC Трвън Джайлс разказа за странния здравословен проблем, който преживя през август преди двубоя му с Кевин Холанд на събитието UFC Vegas 6. Двубой, който така и не се състоя заради случилото се с Джайлс в минутите преди сблъсъка.

Джайлс губи съзнание в съблекалнята и бива откаран в най-близката болница. Той прекарва там вечерта. Ето какви спомени има Джайлс от преживяното в тази нощ.

„Явно нещо странно се случваше със сърцето ми. В болницата си говорих с всички и бях адекватен. Това беше след като се събудих. Докторите казват, че сърцето ми е спряло за известно време“, споделя Джайлс.

Колкото и страшно да звучало всичко това за ММА боеца, докторите го уверили, че това не е рядко срещано.

„Казаха, че се случва с някои хора. Поради някаква причина моето сърце просто е спряло за по-дълго време. Все пак ме държаха в болницата през нощта, за да ме наблюдават. Казаха, че сърцето ми е спряло и когато съм спал през нощта“, допълва Джайлс.

28-годишният състезател вярва, че този инцидент не е индикатор за по-сериозно заболяване и твърди, че не е изпитвал подобни симптоми след това.

„Не съм имал проблеми със сърцето след този случай. Изключително лош късмет да ми се случи нещо такова преди битка. Всичките ми тестове са в нормата. Това беше наистина странно преживяване“

Джайлс се завръща в октагона този уикенд и ще премери сили с Бийвън Люис.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.