Начало ММА Боец от UFC се сравни с Майкъл Джордан
0

Боец от UFC се сравни с Майкъл Джордан

Боец от UFC се сравни с Майкъл Джордан
0

Бившият състезател по американски футбол, Грег Харди, записа своята първа победа в UFC този уикенд. Той нокаутира руснака Дмитрий Смоляков за по-малко от минута в под-главната битка на бойната гала вечер във Форт Лотърдейл, Флорида. Това бе втора изява в Октагона на съдения за домашно насилие спортист. В началото на годината той направи кошмарен дебют за организацията. Американецът бе дисквалифициран заради непозволени удари, но сега смята, че прогресът му се е забележим и дори се сравни с баскетболното величие Майкъл Джордан.

„Невероятно е, че преминах към спорт, който е пълен с бойци, които са меко казано титани. Аз мога да бъда Майкъл Джордан на бойните спортове. Тепърва започвам.“, сподели Харди пред MMAjunkie.com.

30-годишният боец от тежка категория добави, че освиркванията по време на мачовете му не го притесняват и дори успява да ги изолира.

„Хората ще освиркват, но аз чувам само подкрепата. Чух хората, които ме обичат“.

Харди записа четвърта победа в пети професионален двубой и мнозина експерти и фенове на бойните спортове твърдят, че той трябва да се изправи срещу боец от Топ 10 на категорията.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".