Начало ММА Боец вярва, че хеликоптери пръскат с COVID-19
0

Боец вярва, че хеликоптери пръскат с COVID-19

Боец вярва, че хеликоптери пръскат с COVID-19
0

ММА боец от Казахстан беше арестуван, след като публикува дълго съобщение, насърчаващо хората да свалят хеликоптери, които разпространяват COVID-19.

Куат Хамитов – ветеран от веригата Fight Nights Global, беше задържан временно в Алмати. Боецът сподели в YouTube видео, в което първо призовава хората да нападат тези, които дезинфекцират, а след това обяви война на хеликоптери, които твърди, че са отговори на разпространението на коронавирус.

“Само преди ден хората започнаха да дезинфекцират, започнаха да тровят народа, затова призовавам всеки, който види някой да дезинфекцира на улицата, да го пребие. Бийте ги с пръчки и камъни, за да не тровят нацията. И, ако видите хеликоптери, които пръскат с това и имате оръжие вкъщи, стреляйте право в тях. Това е като война. Ако спрем тези хора, ще спасим хиляди. Затова призовавам всички да направят каквото могат, за да не се появи отново този вирус”, казва Хамитов.

Малко по-късно 32-годишният боец беше арестуван и обвинен в нарушаване на обществения ред. За това обвинение го грозят до три години затвор.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.