Начало ММА Бойци си налетяха на пресконференция (ВИДЕО)

Бойци си налетяха на пресконференция (ВИДЕО)

Бойци си налетяха на пресконференция (ВИДЕО)
0

Стигна се до инцидент на пресконференцията преди първото британско издание на Fame MMA. Двама от участниците – Марти МакКена и Сам Гоуланд, решиха да започнат уреждането на сметките си пред медиите.

Смелчаците се нахвърлиха един на друг и само бързата реакция попречи прехвърчалите искри да запалят пожар в залата.

Видимо по-надъханият МакКена се опита с подръчни материали да нарани противника си. Към боеца от Мидълзбро полетяха чаши и столове. Все пак страстите бяха потушени от организаторите, които обявиха 10 минути почивка преди изказванията да продължат.

Бойната галавечер ще включи и полската машина Войтек Гола, чийто съперник ще бъде Джоел Морис. Главният мач е между Скот Тимлин и Стивън Беър.

Шоуто е подобно на „белите якички“ в бокса, където популярни личности и бизнесмени решават да забравят професиите си в името на битката. Организаторите черпят вдъхновение от хитовия филм „Боен клуб“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.