Начало ММА Поканиха Масвидал да се пробва в бокса без ръкавици
0

Поканиха Масвидал да се пробва в бокса без ръкавици

Поканиха Масвидал да се пробва в бокса без ръкавици
0

Легендата на професионалния ММА, Кен Шамрок, покани Хорхе Масвидал да се пробва в неговата организация за бокс с голи ръце „Valor“. Предложението на члена на Залата на славата на UFC бе публично споделено пред MMAfighting.com

„Не мисля, че имаме нужда от колан, за да разберем кой е „най-лошото к**еле“. Масвидал се е бил без ръкавици в задни дворове на къщи. Защо не се пробва във „Valor“? С удоволствие ще разберем колко е лош“, заяви създателят на един от първите изцяло ММА клубове – „The Lion’s Den“.

Шамрок, който е и бивш кечист, наскоро сподели пред медиите отвъд Океана, че Нейт и Хорхе са далеч от това да бъдат „лоши к***лета“. За следващата галавечер с бокс без ръкавици, която ще се проведе на 11-ти януари, 2020 г. във Флорида, Кен е предвидил и бинтовете около ръцете на бойците да не присъстват. Според него това ще ги принуди да подбират по-добре ударите си и ще направи битктие по-реалистични. Също така, Шамрок обмисля да въведе накзателни точки за бойците, които отстъпват назад.

Шамрок бе запитан и какво мисли за лекарската намеса и прекратяването на двубоя между Диаз и Масвидал заради аркадата над окото на боеца от Калифорния.

„Трябваше да ги оставят да се бият. Те са бойци с умения и знаят какво правят. Искат да ги запазят здрави, разбирам, но това са опитни състезатели с много битки. Трябва да им се даде повече свобода“, завърши американецът с близо 50 преофесионални ММА битки.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.