Начало ММА Легенда на UFC се присмя на Диаз и Масвидал
0

Легенда на UFC се присмя на Диаз и Масвидал

Легенда на UFC се присмя на Диаз и Масвидал
0

Един от участниците в първото събитие на UFC, Кен Шамрок, разкритикува Нейт Диаз и Хорхе Масвидал. Членът на Залата на славата сподели пред медиите отвъд Океана, че и двамата са далеч от това да бъдат „лоши к***лета“.

„Смешно е, коато тези бойци говорят за това да си корав. Ако само знаеха за старите времена, когато преминавахме през какво ли не без истински тренировки. Някои просто отиваха в парка, за да се бият с хората. Така тренираха. Други караха от единия край на Калифорния до другия, само за да се бият с различни хора“, разказа пионерът на ММА пред журналиста Ариел Хелуани.

Шамрок е създателят на един от първите изцяло ММА клубове – „The Lion’s Den“. Бившият боец разказва, че е създал клуба именно защото е нямало къде да тренира с приятелите му.

„Преди просто отивах в боксова зала, или карате зала и ги повалях на земята, а те се чудеха какво правя. Или карах някой борец да се опита да ме събори и тогава го удрях. Затова, когато ми заговорят за „най-лошото к***ле“ ми става смешно, защото те носят ръкавици и се бият по веднъж на вечер на всеки шест месеца“, разказва Шамрок с усмивка на уста.

Американецът има близо 50 преофесионални ММА битки, като първата му е през 1993 г., а последната през 2016 г. Той участва в битки по правилата на кикбокс, професионалния кеч. Мерил е сили с бойци от организациите PRIDE, Pancrase, Cage Warriors, Bellator и други. Заедно с Ройс Грейси осъществяват най-дългата битка в UFC – цели 36 минути.

Вижте най-доброто от този култов боец:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.