Начало ММА Бърнс призна: Битката с Чимаев ще бъде много тежка
0

Бърнс призна: Битката с Чимаев ще бъде много тежка

Бърнс призна: Битката с Чимаев ще бъде много тежка
0

Бившият претендент за титлата при 77-килограмовите в UFC Жилберт „Дуриньо“ Бърнс предрече война с Хамзат Чимаев на събитието UFC 273. Двамата топ претенденти в дивизията ще оглавят споменатата галавечер в Лас Вегас, Невада след по-малко от месец.

„Мисля, че битката ще бъде много тежка. В началото той ще бъде много силен. Вярвам, че ще се опита да разменя удари с мен, но мисля, че ще иска и да се бори. Ще иска да е върху мен и да ме удря. Така си мисля“, сподели бразилецът пред MMA Junkie.

Чеченецът Чимаев е непобеден в четири срещи в UFC, като приключва опонентите си във всяка една от тях. В тези битки той допуска едва два удара, но много фенове и експерти го опрекват, че досега не е бил наистина тестван. „Дуриньо“, който е първият опонент на Хамзат от Топ 5 на категорията, вярва, че ще излезе като победител от битката.

„Мисля, че имам много отговори за играта му. Имам добра защита от събаряния, мога да се изправям бързо и имам много добър страйкинг. Не мисля, че ще бъде лесен двубой и за двама ни. Мисля, че на края на войната моята ръка ще бъде вдигната“, разкрива майсторът на бразилското джу джицу Жилберт Бърнс.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".