Начало Видео Конър и Порие показаха уважение на пресконференцията преди UFC 257 (ВИДЕО)

Конър и Порие показаха уважение на пресконференцията преди UFC 257 (ВИДЕО)

Конър и Порие показаха уважение на пресконференцията преди UFC 257 (ВИДЕО)
0

Последната пресконференция преди UFC 257  се проведе по-рано днес на остров Яс. Конър Макгрегър, Дъстин Порие, Дан Хукър и Майкъл Чандлър застанаха пред представителите на медии от цял свят и отговориха на техните въпроси преди дългоочакваните битки този уикенд.

Бойците показаха уважание един към друг по време на пресконференцията и в моментите след нея, когато застанаха лице в лице.

Ирландската мега звезда Конър Макгрегър заяви, че вижда двубоят реванш с Порие да приключи в първата минута, но се надява на дълъг двубой. Малко след това той бе попитан дали присъствието на Хабиб Нурмагомедов в Абу Даби представлява някакъв проблем за него. Ето как отговори бившият шампион в две дивизии:

„Мина много време от събитията от 2018-та. Сега би имало проблем между мен и него само, ако продължава да бяга от двубой с мен….светът знае, че тази война не е приключила. Няма да го преследвам, ако не иска да се бием. Аз ще продължа спокойно и ще покажа на света за какво става въпрос“

„The Notorious“ добави, че иска да остане в професионалния спорт за още дълго време и да създаде още значими моменти в кариерата му, на които да се наслаждава след време гледайки ги.

Дъстин Порие заяви, че се надява да направи шоу за феновете на ММА.

„Минаха шест години от както се бихме. Физически, технически и ментално съм прогресирал. Няма как да останеш на най-високо ниво в тази компания, ако не еволюираш. Вече съм по-зрял. Не ми пука какво мислят хората. Преди това ме притесняваше, но не и сега. Това е супер-сила“, допълни „Диаманта“.

Вижте пълно видео от пресконференцията тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.