Начало ММА Брус Бъфър за първи път в UFC на този ден преди 26 години

Брус Бъфър за първи път в UFC на този ден преди 26 години

Брус Бъфър за първи път в UFC на този ден преди 26 години
0

Гласът на UFC, човекът който се грижи да наелектризира зрителите, които наблюдават ММА срещи на живо, както и тези пред екраните, дебютира за федерацията на този ден на събитието UFC 8, през далечната 1996г.

Оттогава той се увърждава като основният диктор на UFC като днес взима участие само в по-големите събития.

Освен почитател на бойните спортове, той има зелен колан по джудо, който изкарва като тийнейджър, а когато се мести със семейството си в Калифорния, се запознава с ученици на известния майстор на бойни изкуства и холивудска звезда – Чък Норис. Норис е създател на американския вариант на Танг Су До, където Бъфър изкарва черен колан.

Брус също така се захваща с кикбокс, но получава две тежки сътресения на мозъка и е принуден да се оттегли от спорта. Към момента тренира джиу джицу.

Бъфър отдава почит на Андерсън Силва в последния мач на бразилеца за UFC като коленичи пред него.

Брус Бъфър е брат на боксовия диктор Майкъл Бъфър. Историята им е изключително интересна, тъй като двамата се запознават, когато Майкъл е на 29 години. Той е роден през втората световна война и всъщност никога не познава баща си. Той му се обажда след дълги години и когато се срещат, Майкъл разбира за съществуването на полубрат си – Брус. Двамата имат обща компания The Buffer Partnership.

Бъфър в подкаста на Майк Тайсън
тагове: