Начало ММА Брутална кървава баня на UFC (ВИДЕО)
0

Брутална кървава баня на UFC (ВИДЕО)

Брутална кървава баня на UFC (ВИДЕО)
0

Истинска кървава баня. В това се превърна двубоя на Мат Шнел и Су Мудаержи в категория „муха“, която бе част от галавечерта на UFC в Ню Йорк. Двамата обраха точките с представянето си, като напълно заслужено накрая получиха и бонуси от по 50 хиляди долара за „Мач на вечерта“ от Дейна Уайт.

Сблъсъкът бе всичко онова, което феновете на бойните спортове очакват да видят. И все пак, размяната на удари не е за зрители под 18, защото двамата действително дадоха всичко, на което са способни. Шнел пък бе този, който ликува в края, след като успя да заключи триъгълник и буквално приспа китайския си опонент.

Главното събитие на галавечерта между Браян Ортега и Яир Родригес пък завърши с контузия. Двубоят в категория „перо“ стартира изключително атрактивно, като двамата изобщо „не се бавиха“. В рамките на първите 5 минути те си поделиха надмощието, за да се стигне и до опита на Родригес да заключи ръката на съперника си. Рамото на Ортега не издържа и той се контузи, а съдията сложи край, обявявайки победа в полза на Родригес с технически нокаут.

Общо 8 бонуса бяха раздадени на фона на мачовете, които се проведоха в Ню Йорк. Останалите 6 премии от по 50 хиляди долара отидоха в ръцете на Аманда Лемос, Ли Жинлиан, Пунаеле Сориано, Рики Симон, Бил Алджео и Дъстин Джакоби.

тагове: