Начало ММА Cage Warriors освободи шампион
2

Cage Warriors освободи шампион

Cage Warriors освободи шампион
2

Шампионът в полусредна категория на Cage Warriors Рос Хюстън беше освободен от веригата и автоматично оваканти титлата.

Според официално съобщени, разпространено от изпълнителния директор на „Блек Пантер Спортс“ Кеду Учегбу, които се грижат за делата на шотландеца, двете страни се разделят „приятелски“. ММА боецът и представителите на веригата са подписали договор за конфиденциалност, който им забранява да коментират причината за решението.

„Рос беше освободен. Преговорите бяха проведено от адвокати и преминаха в приятелски тон. Условията на споразумението се покриват от споразумение за конфиденциалност, но двете страни си пожелаха взаимно всичко най-хубаво“, се казва в официално съобщение.

Президентът на Cage Warriors Греъм Бойлън също потвърди за раздялата.

„Рос и веригата решиха да се разделят по взаимно съгласие. Той благодари за съвместната работа и възможността да стартира кариерата си на такова ниво.Рос е свободен агент“.

Самият боец потвърди новината в социалните медии, като побърза да се предложи на всички възможни организации.

„Хайде! Свободен агент №1 в света. Ще размажа всеки, чий скалп да взема първо?“ се казва в част от обръщението на шотландеца към феновете.

Хюстън (8-0-0) е считан за един от най-големите таланти на Острова, като, според представителите му, в момента преговаря с три различни организации за продължаване на кариерата си.

Comment(2)

Comments are closed.