Начало ММА Вейли Жан попиля Йоана Йенджейчик за гаврата

Вейли Жан попиля Йоана Йенджейчик за гаврата

Вейли Жан попиля Йоана Йенджейчик за гаврата
0

Йоана Йенджейчик прекрачи всякакви граници с дебелашката си шега по адрес на Вейли Жан и сега изпитва гнева на китайката. Йоана сподели „стори“ в социалната мрежа Instagram, на което носи маска и се подиграва с Жан, че е болна от коронавирус.

„Да правиш смешки от трагедия е знак за това какъв характер притежаваш. Хората умират, нечий баща, нечия майка, нечие дете. Казвай каквото си искаш за мен, ако това те кара да се чувстваш по-силна. Но не се шегувай с това, което се случва в Китай. Желая ти да си здрава до 7 март. Ще се видим скоро“, написа Вейли Жан в отворено съобщение в мрежата.

Впоследствие Йоана Йенджейчик се извини на шампионката на UFC, която е с впечатляващите 20 поредни победи.

„Хей, Вейли. Много съжалявам, че съм те накарала да се почувстваш зле, но никога не се шегувам с хората на тема болести и вируси. Не исках да бъда груба, това е популярно интернет меме в момента. Много се извинявам, ще се видим на 7 март и не го приемай твърде емоционално, става ли?“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.