Начало ММА Йенджейчик ще бъде оперирана в Полша

Йенджейчик ще бъде оперирана в Полша

Йенджейчик ще бъде оперирана в Полша
0

Йоана Йенджейчик ще се подложи на операция след тежката битка с Вейли Жан. Двете участваха в брутален мач на събитието UFC 248, в който китайката защити пояса си след разделено съдийско решение.

Европейската състезателка получи много тежки удари в главата. Снимките на Йоана от срещата продължават да обикалят мрежата, след като нейната глава придоби нетипични форми.

„Ще се оперирам в Полша при най-добрия пластичен хирург. Интервенцията ще се случи в понеделник и след това ще съм готова за рокендрол“, Йенджейчик сподели пред TMZ Sport.

За нея реванш с шампионката Жан е сред възможните сценарии.

„Искам да се бия с най-добрите. Ако следващата стъпка е реванш с Вейли – добре. Защо не? В момента не тъгувам по загубения мач, просто си почивам. Откъснала съм се от медиите и така ми е по-добре“, допълни полякинята.

Йенджейчик e със статистика 16-4 в професионалния ММА и е сред най-добрите в света.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.