Начало ММА Йенджейчик поиска много пари и реванш с Жан
0

Йенджейчик поиска много пари и реванш с Жан

Йенджейчик поиска много пари и реванш с Жан
0

Йоана Йенджейчик има голямо желание отново да се изправи срещу шампионката на UFC в категория „сламка“ Вейли Жан, стига да получи подходяща сума за това.

32-годишната полякиня се опита да отнеме пояса на китайката на UFC 248 в брутален мач, който, в крайна сметка, загуби. Въпреки това Йенджейчик е повече от доволна от представянето си и би го повторила, но при условие, че получи сериозна част от приходите за такъв двубой.

„Положих толкова много усилие в тренировките и направихме страхотен двубой. Много съм щастлива. Това е един от най-добрите мачове в кариерата ми, но аз се гордея с всеки един. Това беше война. Знам, че хората искаха да го видят, а аз трябва да го изгледам, защото още не съм го направила. Много пари – това е. Това искам. Нямам нужда от пари, но това е касов двубой и искам част от този пай. Това е наистина голям мач. Не бяхме основното събитие, но направихме велико шоу. Хората обичат да гледат това – само големи неща“, каза Йенджейчик пред MMA Junkie.

twitter.com

Полякинята все още се възстановява от контузиите, които получи в двубоя и претърпяната операция, но вече мисли за завръщане в октагона.

„Допреди няколко дни или седмици си мислех: „Няма да се бия в следващите 12 месеца!“. Но преди дни писах на Дейна и му казах, че искам да се бия. Там е работата – никога не знаеш дали няма да се събудиш и да си кажеш: „ОК, тръгвам си. Заминавам за САЩ и започвам лагер. Подпишете договор“. UFC се нуждае от големи мачове, а с Вейли Жан ще направим такъв. Те имат нужда от такъв двубой“.