Начало ММА Чандлър – Гейджи под въпрос заради ваксинациите

Чандлър – Гейджи под въпрос заради ваксинациите

Чандлър – Гейджи под въпрос заради ваксинациите
0

Един от най-очакваните двубой в лека категория на UFC за тази година може и да не се състои по план.

Двамата бивши претенденти за пояса при 70-килограмовите – Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър, трябва да се изправят един срещу друг на 6-ти ноември в Ню Йорк. Това обаче може и да се промени, тъй като последните законодателни промени в щата Ню Йорк изискват доказателство за ваксинация за публични събития на закрито.

А това изобщо не е по вкуса на бившия шампион на Белатор, който призна, че няма как да се ваксинира до тогава.

„Разбрах, че щата Ню Йорк има нова разпореждания за града Ню Йорк и за ваксинациите“, заяви Чандлър.

„Те искат доказателство за ваксинация, ако ще вечеряш на закрито, ходиш на фитнес или посещаваш публични събития. Аз няма да бъда ваксиниран до 6-ти ноември и не мога да ви кажа колко бойци ще бъдат ваксинирани за въпросната галавечер.

„Не съм против ваксините. Вярвам в нуждата от тях. Просто няма да се ваксинирам, докато въпросният лек не е на 100% одобрен от Агенцията за контрол на храните и лекарствата. В UFC работят по определен начин и знаят какво правят.

„Но задължението за ваксинация със сигурност ще нарани шансовете им да разпродадат „Медисън Скуеър Гардън“. Но всеки трябва сам да направи своя избор дали да се ваксинира или не. Аз лично няма да го направя дотогава“, добави Чандлър.