Начало ММА Четири бонуса за представяне на UFC on ESPN 10

Четири бонуса за представяне на UFC on ESPN 10

Четири бонуса за представяне на UFC on ESPN 10
0

Няколко звезди изгряха на UFC on ESPN 10 в Лас Вегас. Бойната галавечер предложи много нокаути и събмишъни, а 4 от тях заслужиха бонус от 50 хиляди щатски долара.

Дейна Уайт публикува анкета във Facebook, в която прикани феновете сами да изберат кои състезатели да бъдат наградени.

Италианецът Марвин Ветори записа успех над Карл Робърсън, задушавайки го с риър нейкед чоук в края на първия рунд.

Журналист на MMA Fighting го е чул да крещи „Да, мамка му“ в съблекалнята, секунди след като е разбрал, че сметката му е набъбнала.

С 50 бона от Вегас си тръгват още Мария Агапова, Крисчън Агилера и Тайсън Нам, който приключи Зурак Адашев за само 32 секунди.

Нам контрира ритник на съперника с десен в главата и просна съперника си на земята. След това се хвърли върху него и го довърши с мощни удари, като реферът беше принуден да се намеси и да спре двубоя.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.