Начало ММА Четирима си тръгнаха с бонуси от Лас Вегас (видео)
0

Четирима си тръгнаха с бонуси от Лас Вегас (видео)

Четирима си тръгнаха с бонуси от Лас Вегас (видео)
0

Четирима бойци получиха по 50 хиляди долара допълнителни бонуси за представянето си на UFC Fight Night 188. Това решиха организаторите след края на галавечерта в Лас Вегас, на която Роб Фонт даде заявка за претендентското място в категория „петел” след успех над бившия шампион Коди Гарбрандт. Макар техният двубой да приключи в пълните 5 рунда, други са имената, които си тръгнаха с допълнителните хонорари от „Града на греха”.

Джаред Вандера победи по точки Джъстин Тафа в сблъсъка на тежките от основната програма на UFC Fight Night 188. Двамата дадоха всичко от себе си, а това им донесе и бонус за „Мач на вечерта”, което означава и по 50 хиляди долара за тях. Накрая Вандера бе облян в кръв заради бруталната аркада, която получи по време на сблъсъка.

Карла Еспарса нокаутира в средата на втория рунд Ян Ксиаонан в категория „сламка”. Срещата бе подглавна в програмата, а американката впечатли със страйкинга си, нанасяйки едва второто поражение в кариерата на китайката, в нейния 16-ти двубой. Това донесе на Еспарса чек за 50 хиляди долара за „Представяне на вечерта”.

Със същото признание и сума си тръгна и Бруно Густаво да Силва. В категория „муха” от предварителната програма бразилецът регистрира 12-ия си успех в ММА. Той нокаутира за точно минута Виктор Родригес, като не му остави никакъв шанс и го засипа с тежки удари от самото начало на двубоя.