Начало Senshi Украински киокушин умения в Ден 3 от лагера на Професионалната лига

Украински киокушин умения в Ден 3 от лагера на Професионалната лига

Украински киокушин умения в Ден 3 от лагера на Професионалната лига
0

Двама украински киокушин шампиони откраднаха шоуто в сутрешната тренировка от третия ден на международния лагер на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League).

Събитието се провежда в столичната зала „Арена Армеец“, като това бе предпоследното занимание от началото му.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by boec.com (@boec_com)

Никита Пешенко и Сева Всеволодов показаха майсторски техники по време на заниманието и привлякоха всички погледи към своя спаринг.

Главна тема днес пък очаквано беше галавечерта SENSHI 8, която се проведе събота вечер в столичния хотел „Маринела“.

Инструкторите Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст демонстрираха нови техники, които двете групи състезатели и една инструкторска упражниха.

Хуст отново обърна внимание на контра атаките. Той наблегна на експлозивността и правилното изпълнение и стойка.

Шилт отработи важни упражнения с инструкторите и накара всеки от тях да води малка група каратисти. Така те обмениха ценен опит и се обединиха около идеята, че най-важни са младите състезатели – бъдещето на киокушина.

Артс работи с професионалните бойци и с помощта на сина си Марчиано даде заръки. Дори състезателите на най-високо ниво си взеха бележка от легендарните световни шампиони на К-1 в тежка категория.

Това е четвърти майсторски клас за годината организиран от Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU). Той се провежда в зала „Арена Армеец“ в София, от 20-ти до 23-ти май.

Организаторите са планирали общо 7 тренировки за състезатели, инструктори и съдии.

Снимки: Студио „Леземанн“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.