Начало ММА Чимаев преди UFC 267: Не искам да прескачам никого в ранглистата

Чимаев преди UFC 267: Не искам да прескачам никого в ранглистата

Чимаев преди UFC 267: Не искам да прескачам никого в ранглистата
0

Хамзат Чимаев не се е бил от около година и смята, че хората са забравили колко е доминантен в клетката. Този уикенд обаче шведът с дагестански корени се завръща на UFC 267.

Негов съперник в схватката за по-висок ранкинг в полусредна категория ще бъде Ли Жианлян.

„След сблъсъка с Ли никой няма да иска да се бие с мен“, сподели Чимаев в деня за медии.

„Ще се страхуват отново. Пак ще се чуват оправдания, че не съм се бил с големи имена още бла, бла, бла. Ще видим какво ще се измисля след мача.“

„Ще съм щастлив да ми дадат някогото като Леон Едуардс. Все пак при негова победа той би трябвало да е на ред за титлата. Има впечатляваща серия, колко станаха 9-10? Уважавам това. Предполагам на мен ми трябват още 2-3 победи за мач за пояса. Не искам да прескачам никого, момчетата са си заслужили ранкинга, това е дизреспект“, признава Чимаев.

„Ще покажа кой съм. Ще победя всички в топ 10. След това ще стана шампион“, заяви още състезателят с чеченски корени.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.