Начало ММА Чимаев се сби с Нурмагомедов край клетката (ВИДЕО)

Чимаев се сби с Нурмагомедов край клетката (ВИДЕО)

Чимаев се сби с Нурмагомедов край клетката (ВИДЕО)
0

Хамзат Чимаев се превърна в главно действащо лице на галавечерта UFC 280, макар и да нямаше мач. Шведът с чеченски корени скочи на бой на Абубакар Нурмагомедов, който е братовчед на Хабиб.

Това се случи, докато Орела беше в октагона с Ислам Махачев, а шампионът даваше интервю за Даниел Кормие след победата над Чарлс Оливейра в основното събитие.

Светкавичната реакция на десетина охранители предотврати по-сериозни последствия.

На кадрите се забелязва как Хабиб поглежда от клетката какво се случва, но няма никаква реакция.

„Когато скачат на братовчед ти и ти си мълчиш, защото осъзнаваш, че е Хамзат Чимаев“, коментира фен в социалните мрежи. Друг отбелязва, че чеченецът е бил в компанията на детето на Рамзан Кадиров и никой не би искал случаен удар да попадне в наследника на лидера на Чечня.

Все още не е ясно какво е породило конфликта, но се вижда как двамата говорят разпалено преди физическия сблъсък.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.