Начало ММА UFC слага авторски права на колана „най-лошо ко*еле“

UFC слага авторски права на колана „най-лошо ко*еле“

UFC слага авторски права на колана „най-лошо ко*еле“
0

Нейт Диаз (20-11) и Хорхе Масвидал (34-13) вече са готови за бой, а от UFC са се погрижили прищявките на Нейт да станат напълно легални. След 3-годишно отсъствие лошото момче на ММА се завърна с призива: „Искам да се бия с Масвидал за колана на най-лошото ко*еле.“

Дейна Уайт и компания уредиха набързо този двубой.

Зрителският интерес ще е огромен, а самият мач оглавява шоуто на 2 ноември в „Медисън Скуеър Гардън“.

„ММА Джънки“ съобщава, че на 11 септември от UFC са подали документи за авторски права върху битката за „най-лошо ко*еле“. Диаз си измисли тази титла след победата над Антъни Петис на UFC 241. Очаква се продажбата на тениски с този слоган да бъде изключително успешна, а най-популярната организация за смесени бойни изкуства се сдоби с нова титла.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.