Начало ММА Даниел Кормие с удоволствие би станал президент на UFC

Даниел Кормие с удоволствие би станал президент на UFC

Даниел Кормие с удоволствие би станал президент на UFC
0

Легендата в смесените боеве Даниел Кормие сериозно обмисля оттегляне и вариантите пред него са няколко. Бившият шампион на UFC в тежка категория дори си пожела да застане начело на организацията, но осъзнава, че Дейна Уайт скоро няма да отстъпи пилотното място.

„Всеки със здрав разум би приел тази работа. Да си начело на организация, която се представя толкова добре – мечта“, Кормие сподели пред MMA Fighting. „UFC има страхотни проекти, с които доби популярност в цял свят.“

Снимка: БТА

„Ако някога ми се открие възможност да застана начело, ще я сграбча с две ръце. Но Дейна е човекът и той ще ръководи бизнеса още години наред. Обичам тази организация, изградих силни връзки с хората тук през годините.“

„Сега ще отделя повече енергия да помагам на по-младите“, призна Кормие.

Самият факт, че до скоро беше шампион в тежка категория говори достатъчно за него и професионализма му. Водеше в последната си защита срещу Стипе Миочич, но изненадващо беше нокаутиран.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.