Начало Бокс Световен шампион по бокс: Коронавирусът е измама на медиите

Световен шампион по бокс: Коронавирусът е измама на медиите

Световен шампион по бокс: Коронавирусът е измама на медиите
0

Световният шампион на WBO в полусредна категория – Терънс Крауфорд, счита коронавируса за медийна конспирация. Американецът продължава да ходи на фитнес и не спазва никакви мерки за безопасност.

За 32-годишния боец това е „средство за контрол на масите“. Изказването идва на фона на информaцията за над 20 хиляди починали души в САЩ от COVID-19.

„Днешният ден не се различава от всеки друг. Не съм се затворил в къщата си“, започна Крауфорд. „Добре съм. Децата излизат навън, няма да ги затварям у нас и това е.“

twitter.com

„Не считам информацията за всички тези починали хора за вярна. Използват страха, за да ни контролират. Медиите в момента водят целия свят за носа. Една моя приятелка ми каза, че се е заразила, но вече е по-добре.“

„Всеки ден тренирам, нищо не се е променило“, допълни световният шампион. Това не е първият боксьор, който изповядва различно мнение. Амир Хан публично обвини 5G мрежата за заразата.

„Чрез кулите за интернет искат да ни контролират“, сподели Хан и обяви, че коронавирусът е дело на човешка ръка.

Двамата ще трябва да попитат Антъни Ярд. Талантливият боец вече загуби двама души от семейството си заради пандемията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.