Начало ММА Дарън Тил предизвикал Ромеро на пияна глава

Дарън Тил предизвикал Ромеро на пияна глава

Дарън Тил предизвикал Ромеро на пияна глава
0

Дарън Тил, който дебютира при 84-килограмовите преди по-малко от месец, сподели че е предизвикал Йоел Ромеро на пияна глава.

„Бях много пиян. Мой приятел отвори бар в Ливърпул, покани ме на церемонията и празнувахме заедно. Изпих няколко бири и им казах да гледата какво ще направя“, споделя бившият претендент за титлата в полусредна категория пред MMAUK.com.

Британецът качил снимка на Ромеро в Инстаграм и му отправи апел за битка. Хвърлянето на ръкавицата дошло само дни след като талантливият боец от Ливърпул сподели, че не би се пробвал срещу „Божия воин“. Той каза това на пресконференцията след UFC 244

„Спомням си, че когато се събудих приятелката ми ми каза, че съм предизвикал Ромеро. Отворих Гугъл със сънливи очи и видях какво съм направил. Всеки знае, че когато пийна се развихрям в Туитър. Нормално е, забавлявам се“, добави Тил.

Преди няколко дни британският нокаутьор се договори устно за битка с друг боец. Дарън хвърли ръкавицата към бившия шампион при 84-килограмовите, Робърт Уитакър, който прие предизвикателството. Битката все още не е обявена официално.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.