Начало ММА Риалити отлага дебюта на ръгбист в ММА
0

Риалити отлага дебюта на ръгбист в ММА

Риалити отлага дебюта на ръгбист в ММА
0

Бившият английски национал по ръгби Джеймс Хаскел няма да стартира в скоро време кариерата си в смесените бойни изкуства.

193-сантиметровият здравеняк подписа с Белатор през август, като до момента така и не е дебютирал във веригата. Сега се оказва, че първата му среща ще се отложи с още неопределено време, тъй като Хаскел влезе в британското риалити „Аз съм звезда, махнете ме е от тук“. Там той, заедно с други звезди като легендата на Арсенал и английския футбол Иън Райт, оцеляват в джунглата и преминават различни изпитания.

Дейвид Грийн, един от шефовете на Белатор, определи решението на Хаскел като добро за веригата от рекламна гледна точка.

„Знаех от известно време, но имаше клауза за поверителност в договора. Не мисля, че това променя плановете ни. Ако трябва да съм честен, Джеймс е доста впечатляващ персонаж и това беше едно от нещата, които ни привлякоха най-много към него когато подписахме. Това шоу пък е едно от най-популярните и, ако там може да покаже нещо от силата си, в джунглата, и след това да дойде при нас – чудесно. Човек трябва да вижда какви възможности му се разкриват, привлякохме го защото е доста впечатляващ. Това само може да увеличи интереса към него, което никога няма да бъде лошо за ММА“, коментира Грийн.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.